Συνεργαζόμενα Μέλη – Ιδιωτικός Τομέας

Αργυρώ Ιωαννίδου

Οι μεταπτυχιακές της σπουδές ήταν στη Νομική Σχολή της Σορβόννης (Université Paris I Panthéon-Sorbonne) όπου και εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία με τίτλο “The Protection of the Right to Privacy in the World of Online Payments”. Παράλληλα, έχει αποκτήσει σχετική εργασιακή εμπειρία στο Παρίσι. Η Αργυρώ Ιωαννίδου εργάζεται πλέον ως νέα δικηγόρος και νομική σύμβουλος σε δικηγορική εταιρεία των Αθηνών με ειδίκευση στο Δίκαιο Νέων και Εφαρμοσμένων Τεχνολογιών και Ανοικτών Δεδομένων (Technology Law and Open Data). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Επενδυτικού Δικαίου και Δικαίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στο University of Aberdeen, ενώ παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια των ακαδημαϊκών της σπουδών συμμετείχε ενεργά ως μέλος σε πολλούς εθελοντικούς οργανισμούς.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


Στυλιανός (Στέλιος) Καραγεώργης

Ο Στέλιος Καραγεώργης έχει αποφοιτήσει απο το Μεταπτυχιακό «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει λάβει επιμόρφωση στη διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων, και στις σχέσεις του ελληνισμού με τη Δύση. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία του 19ου και 20ου αιώνα, στην πολιτική επικοινωνία και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας στη σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία. Είναι Αρχισυντάκτης του τμήματος Ιστορίας και αρθρογράφος, offlinepost.gr

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


Μανώλια Μπούρου

Regional Logistics Manager στην εταιρεία DS SMITH Hellas S.A., με περισσότερο από 14 χρονιά εμπειρία πάνω στις διεθνείς μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα και την βιωσιμότητα της μεταφοράς προϊόντων, εκ των οποίων 8 χρόνια στο εξωτερικό. Στον τωρινό μου ρόλο διαχειρίζομαι την οδική μεταφορά και τη βελτιστοποίηση του δικτύου αποθήκευσης για την Ανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα σε 17 χώρες του ομίλου. Ως finished goods Logistics team leader στην εταιρεία Nespresso, διαχειριζόμουν την οδική, θαλάσσια και αεροπορική μεταφορά παγκοσμίως, καθώς επίσης και τη διεθνή παγκόσμια αποθήκη με χωρητικότητα 8.000 παλέτες και τέλος προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων για όλα τα παραπάνω. Στη διάρκεια των παραπάνω χρόνων έχω διαχειριστεί πολλά projects εκ των οποίων ένα έχω υποβάλλει και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Marco Polo, modal shift category)  αποσπώντας χρηματοδότηση.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


Δημήτρης Φροσσύνης

Ο Δημήτρης Φροσσύνης είναι ερευνητής και δημιουργός καινοτόμων εταιρειών και ψηφιακών πλατφορμών. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πληθώρα Ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Η εξειδίκευσή του αφορά σύγχρονους και καινοτόμους ψηφιακούς τομείς, την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) τόσο στην τουριστική όσο και τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΓΟΡΑ»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(κτίριο Ευελπίδων)
Ευελπίδων 47A και Λευκάδος 33
113 62 Αθήνα

Γραφείο: 101-102 (1 όροφος)
Email: agora@aueb.gr

Back to Top