Καθηγητές (Μέλη ΔΕΠ)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΣΙΩΜΚΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΣΙΩΜΚΟΣ
Καθηγητής & Διευθυντής του Εργαστηρίου
email: gsiomkos@aueb.gr

Ο Γεώργιος Σιώμκος είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι επίσης Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Υπηρεσιών (www.msmfull.aueb.gr), και του Εργαστηρίου Ανάλυσης Αγορών και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς (Αγορά).

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Επίκ. Καθηγητής
email: ai@aueb.gr

Ο Αντώνης Ιωαννίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και των μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ in Finance, M.Phil. in Management Planning Systems, Ph.D. in Strategic Management από το Baruch College – City University of New York.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΣΠΗΛΙΩΤΗ Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΗΣΤΥΛΙΑΝΗ Ν. ΣΠΗΛΙΩΤΗ
Επίκ. Καθηγήτρια
email: spilioti@aueb.gr

Η Στυλιανή Ν. Σπηλιώτη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Λογιστικής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει Πτυχίο στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Τις μεταπτυχιακές της σπουδές σε επίπεδο MSc πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο του Brunel στο Λονδίνο, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χρηματοοικονομική.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Επίκ. Καθηγητής
email: p.sarantopoulos@aueb.gr

Ο Παναγιώτης (Πάνος) Σαραντόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής (Λέκτορας) Μάρκετινγκ στο Alliance Manchester Business School του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην εφαρμογή της Έρευνας και της Αναλυτικής Μάρκετινγκ στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, το Λιανεμπόριο και την Τιμολόγηση Προϊόντων και Υπηρεσιών. Επίσης, ερευνά τις αντιδράσεις των καταναλωτών σε καινοτόμες εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης σε περιβάλλοντα Μάρκετινγκ. Οι ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά του Μάρκετινγκ και των Πληροφοριακών Συστημάτων όπως το Journal of Marketing Research, το Journal of Business Research, και το International Journal of Electronic Commerce, ενώ έχουν τύχει ισχυρής αναγνώρισης με τη μορφή βραβείων σε συνέδρια και χρηματοδότησης από πολυεθνικές εταιρίες. Έχει βραβευθεί για τις διδακτικές του επιδόσεις με πολλαπλά αριστεία διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διδάσκει Αρχές Μάρκετινγκ, Στρατηγικό Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, και Αναλυτική Μάρκετινγκ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Περισσότερα εδώ: ΒιογραφικόΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
Επίκ. Καθηγήτρια
email: elenachatz@aueb.gr

Η Δρ. Έλενα Χατζοπούλου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο τμήμα ΟΔΕ.
Είναι κάτοχος διδακτορικού απο το Πανεπιστήμιο του Newcastle (Ηνωμένο Βασίλειο) ενώ, έχει αποφοιτήσει απο το Μεταπτυχιακό Διοίκησης Υπηρεσιών (part-time) του ΟΠΑ. Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μάρκετινγκ και Ψηφιακού Μάρκετινγκ σε Παν/μια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας αλλά και (επισκέπτρια) Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο IESEG, School of Management της Γαλλίας. Έχει διδάξει σε φυσικό αλλά και σε ψηφιακό περιβάλλον, σε προπτυχιακό αλλά και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μερικά μαθήματα εκ των οποίων είναι τα: Digital consumer, E-business, Branding, International Marketing, Emerging Markets Integrated Marketing Communications. Για τα οποία και έλαβε εξαιρετικές αξιολογήσεις απο τους φοιτητές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει λάβει το “Teaching Excellence award” από την Academy of Marketing, το “Best paper award” στο συνέδριο IFIP e-Business, e-Services and e-Society. Έχει επίσης βραβευτεί ως «εξαιρετική κριτής» και «εξαιρετική συνεισφορά στην κρίση άρθρων προς δημοσίευση» από το περιοδικό Computers in human behaviour.
Είναι η συγγραφέας του βιβλίου: Ethnic Hospitality Marketing – Authenticity and Quality Constructions in the Greek Food Industry, εκδ. Routledge.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΓΟΡΑ»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(κτίριο Ευελπίδων)
Ευελπίδων 47A και Λευκάδος 33
113 62 Αθήνα

Γραφείο: 101-102 (1 όροφος)
Email: agora@aueb.gr

Back to Top