Συνεργαζόμενα Μέλη – Ακαδημαϊκοί

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
email: athanapi@go.uop.gr

Η Δρ. Πηνελόπη Αθανασοπούλου είναι Καθηγήτρια Μάρκετινγκ Υπηρεσιών στο
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Επίσης, η
Δρ. Αθανασοπούλου έχει πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό
Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Manchester
Business School, UK και είναι Διδάκτωρ Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου City (Cass
Business School), UK.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
Adjunct Professor, MBA International, ΟΠΑ
email: emmanuelalexandrakis@aueb.gr

Με πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομολόγος και εκτεταμένο υπόβαθρο διδασκαλίας και έρευνας σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ο Δρ. Αλεξανδράκης έχει ένα συνδυασμένο υπόβαθρο διαχείρισης, έρευνας, δημόσιας πολιτικής και στρατηγικής, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Υγείας. Έχει διατελέσει εκτελεστικές θέσεις στον φαρμακευτικό τομέα και ως ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ
Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
email: a.andronikidis@uom.gr

Ο Ανδρέας Ανδρονικίδης έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Management School του Πανεπιστημίου του Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο, είναι καθηγητής ΜάρκετινγκΜάνατζμεντ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο King’s College London, King’s Business School, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής Μάρκετινγκ και Έρευνας Αγοράς στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία και επιστημονικός υπεύθυνος σε εύρος ερευνητικών έργων με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μελέτες στον ιδιωτικό τομέα σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο σε θέματα που
αφορούν στο σχεδιασμό μάρκετινγκ, στην εκπαίδευση και στην στρατηγική επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
email: chris@uom.edu.gr

Ο καθ. Χρήστος Βασιλειάδης έχει πολυετή εμπειρία σε διάφορους τομείς Μάρκετινγκ όπως τουριστικό Μάρκετινγκ, συμπεριφορική, κανάλια διανομής και διαφήμιση. Η πολυετή εμπειρία του στη διδασκαλία αφορά κυρίως το τουριστικό Μάρκετινγκ και το Στρατηγικό Μάρκετινγκ.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Αναπλ. Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
email: karayan@aueb.gr

Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στο Industrial Marketing Management, στο Marketing Intelligence and Planning, στο Εuropean Business Review, στο Journal of Electronic Banking and Commerce και σε άλλα έγκριτα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, καθώς και στο Ίντερνετ. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και σε προγράμματα μάρκετινγκ οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως για το Υπουργείο Ανάπτυξης, τον ΟΤΕ και την Εθνική Τράπεζα. Επίσης έχει 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και στην Εθνική Τράπεζα. Από το 1999 διδάσκει μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Επίκ. Καθηγητής ΟΠΑ
email: kardaras@aueb.gr

Ο Δρ. Δημήτρης Κ. Καρδάρας είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Διαχείριση Πληροφοριών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (AUEB), Αθήνα. Είναι κάτοχος BSc (Hons) στην Πληροφορική και BSc (Hons) στη Διοίκηση τόσο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc στη Μηχανική Πληροφοριακών Συστημάτων και PhD στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Τμήμα Υπολογισμών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Επιστήμης και Τεχνολογίας (UMIST), Αγγλία.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕΑ
Επίκ. Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
email: aikstavria@media.uoa.gr

Η Αικατερίνη Σταυριανέα έχει πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό Integrated Marketing Communications από το Northwestern University (Chicago, USA). Το Διδακτορικό της Δίπλωμα το απέκτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΜΑΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
Αναπλ. Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
email: atriantafylidou@uowm.gr

Η Αμαλία Τριανταφυλλίδου (Ph D) είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας με έμφαση στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει διδακτορικό στο Μάρκετινγκ και πραγματοποίησε τη μετα-διδακτορική της έρευνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Social Media Consumption Experience: Investigating its Impact on Consumers’ Social Media Engagement».

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΘΩΜΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
Καθηγητής, ΔΠΘ
email: tfotiadi@pme.duth.gr

Ο Θωμάς Φωτιάδης είναι καθηγητής Μάρκετινγκ και Διευθυντής του ερευνητικού εργαστηρίου Μάρκετινγκ του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει διδακτορικό στον κλάδο του Μάρκετινγκ, MBA και Μεταπτυχιακό στο Business computing (και τα δύο με υψηλή βαθμολογία).

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΓΟΡΑ»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(κτίριο Ευελπίδων)
Ευελπίδων 47A και Λευκάδος 33
113 62 Αθήνα

Γραφείο: 101-102 (1 όροφος)
Email: agora@aueb.gr

Back to Top