Συνεργαζόμενα Μέλη – Ακαδημία

ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αναπληρωτής Καθηγητής, Durham University Business School.
email: spyros.angelopoulos@durham.ac.uk

Η έρευνά του επικεντρώνεται στη συμπεριφορά των χρηστών σε διαδικτυακές πλατφόρμες, στην προσαρμογή των οργανισμών κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και σε θέματα ασφάλειας και απορρήτου των χρηστών σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Έχει επιλεγεί ως ‘Faculty Expert’ από την Google, ως πρωτοπόρος στην έρευνα και την εκπαίδευση σε θέματα Cloud Computing.

Περισσότερα εδώ: ΒιογραφικόΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Adjunct Professor, MBA International, ΟΠΑ
email: emmanuelalexandrakis@aueb.gr

Με πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομολόγος και εκτεταμένο υπόβαθρο διδασκαλίας και έρευνας σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ο Δρ. Αλεξανδράκης έχει ένα συνδυασμένο υπόβαθρο διαχείρισης, έρευνας, δημόσιας πολιτικής και στρατηγικής, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Υγείας. Έχει διατελέσει εκτελεστικές θέσεις στον φαρμακευτικό τομέα και ως ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ
Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
email: a.andronikidis@uom.gr

Ο Ανδρέας Ανδρονικίδης έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Management School του Πανεπιστημίου του Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο, είναι καθηγητής ΜάρκετινγκΜάνατζμεντ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο King’s College London, King’s Business School, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής Μάρκετινγκ και Έρευνας Αγοράς στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία και επιστημονικός υπεύθυνος σε εύρος ερευνητικών έργων με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μελέτες στον ιδιωτικό τομέα σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο σε θέματα που
αφορούν στο σχεδιασμό μάρκετινγκ, στην εκπαίδευση και στην στρατηγική επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
email: chris@uom.edu.gr

Ο καθ. Χρήστος Βασιλειάδης έχει πολυετή εμπειρία σε διάφορους τομείς Μάρκετινγκ όπως τουριστικό Μάρκετινγκ, συμπεριφορική, κανάλια διανομής και διαφήμιση. Η πολυετή εμπειρία του στη διδασκαλία αφορά κυρίως το τουριστικό Μάρκετινγκ και το Στρατηγικό Μάρκετινγκ.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Επίκ. Καθηγητής ΟΠΑ
email: kardaras@aueb.gr

Ο Δρ. Δημήτρης Κ. Καρδάρας είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Διαχείριση Πληροφοριών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (AUEB), Αθήνα. Είναι κάτοχος BSc (Hons) στην Πληροφορική και BSc (Hons) στη Διοίκηση τόσο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc στη Μηχανική Πληροφοριακών Συστημάτων και PhD στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Τμήμα Υπολογισμών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Επιστήμης και Τεχνολογίας (UMIST), Αγγλία.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕΑ
Επίκ. Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
email: aikstavria@media.uoa.gr

Η Αικατερίνη Σταυριανέα έχει πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό Integrated Marketing Communications από το Northwestern University (Chicago, USA). Το Διδακτορικό της Δίπλωμα το απέκτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΑΜΑΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
Αναπλ. Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
email: atriantafylidou@uowm.gr

Η Αμαλία Τριανταφυλλίδου (Ph D) είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας με έμφαση στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει διδακτορικό στο Μάρκετινγκ και πραγματοποίησε τη μετα-διδακτορική της έρευνα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Social Media Consumption Experience: Investigating its Impact on Consumers’ Social Media Engagement».

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


ΘΩΜΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
Αναπλ. Καθηγητής, ΔΠΘ
email: tfotiadi@pme.duth.gr

Ο Θωμάς Φωτιάδης είναι αναπληρωτής καθηγητής Μάρκετινγκ και Διευθυντής του ερευνητικού εργαστηρίου Μάρκετινγκ του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει διδακτορικό στον κλάδο του Μάρκετινγκ, MBA και Μεταπτυχιακό στο Business computing (και τα δύο με υψηλή βαθμολογία).

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό


MATTHEW GORTON
Καθηγητής Marketing στο Newcastle University Business School, UK
email: matthew.gorton@newcastle.ac.uk

Ο Καθηγητής Gorton είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την έρευνά του στους τομείς agri-food supply chains and competitiveness, small businesses and rural development, regional foods και sponsorship. Η έρευνά του έχει υψηλό αριθμό ετεροαναφορών, ενώ έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 έρευνες σε ακαδημαϊκά περιοδικά 3*/4* στη λίστα ABS. Έχει διατελέσει Coordinator σε πληθώρα χρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στα: European Parliament, European Commission, World Bank, FAO, OECD, DEFRA. Έχει ακόμη διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Marketing, Operations and Systems (MOS) του Newcastle University Business School, UK με 35 μέλη ΔΕΠ. Το Τμήμα MOS έφτασε στην 6η θέση στο Complete University Guide του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος, ο Καθηγητής Gorton είναι editor και μέλος του Editorial Board σε πληθώρα ακαδημαϊκών περιοδικών (academic journals).

Περισσότερα εδώ: Βιογραφικό

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΓΟΡΑ»
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(κτίριο Ευελπίδων)
Ευελπίδων 47A και Λευκάδος 33
113 62 Αθήνα

Γραφείο: 101-102 (1 όροφος)
Email: agora@aueb.gr

Back to Top